Η Christoforidis Construction, με συνέπεια και ευθύνη στο έργο της, ολοκληρώνει την κατασκευή διαμερισμάτων στην περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων. Το κτίριο διαμερισμάτων βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τ.μ. Πρόκειται για διώροφη οικοδομή κατοικιών και ενός εμπορικού καταστήματος, συνολικά 300 τ.μ. δόμησης και 234 τ.μ. υπογείου.

Η οικοδομή αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα (υπόγειο και 2 όροφοι), με τα διαμερίσματα του ισογείου να διαθέτουν, επιπρόσθετα, ιδιόκτητο κήπο. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν γκαράζ και αποθήκη ως παρακολουθήματα στο χώρο του υπογείου, ενώ τα διαμερίσματα του 1ου ορόφου διαθέτουν και ολοκληρωμένο barbeque. Κάθε ιδιοκτησία είναι εξοπλισμένη με θωρακισμένες πόρτες, συναγερμό, ενεργειακά τζάκια, ενεργειακά κουφώματα και σταθερά σκίαστρα.

Η κατοικία κατασκευάστηκε με φέροντα οργανισμό οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιίες πλήρωσης από διάτρητο οπτόπλινθο. Οι εξωτερικές τοιχοποιίες έχουν μελετηθεί σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ με θερμοπρόσωψη συνολικού πάχους 9 εκ. συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Στους εσωτερικούς χώρους έχει τοποθετηθεί ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας.