Ακόμη ένα έργο της Christoforidis Construction φτάνει στο τέλος του. Η ιδιόκτητη μονοκατοικία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων σε οικόπεδο εμβαδού 650 τ.μ., συνολικής δόμησης 130 τ.μ. και 70 τ.μ. υπογείου.

Αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα: i) υπόγειο που αποτελείται από ένα χώρο στάθμευσης, το μηχανοστάσιο, ένα studio και ένα χώρο laundry, ii) ισόγειο που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό, ένα wc, μια αποθήκη και έναν ενιαίο χώρο κουζίνα – σαλόνι – τραπεζαρία, iii) 1ος όροφος που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, με λουτρό. Τα τρία επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική κλίμακα.

Η μονοκατοικία κατασκευάστηκε από σκελετό οπλισμένου σκυροδέματος σε συνδυασμό με μεταλλικό φορέα (σύμμεικτη κατασκευή). Οι τοίχοι πληρώσεως αποτελούνται από τοίχο 3Δ πάνελ, διογκομένης πολυστερίνης. Τα δάπεδα κατασκευάστηκαν με προγυαλισμένες σανίδες ξύλου και τοποθετήθηκε σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και Fan Coil οροφής για την ψύξη, συνδεδεμένα με αντλία θερμότητας. Για το ζεστό νερό χρήσης κατασκευάστηκε αυτοματοποιημένο σύστημα boiler 1000lt, σε συνδυασμός με την αντλία θερμότητας και τον ηλιακό θερμοσίφωνα.