Συνεχίζοντας το έργο της η εταιρεία Christoforidis Construction ξεκινά ένα νέο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων. Πρόκειται για ένα συγκρότημα τριών αυτόνομων κτιρίων σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 996 τ.μ.. Για τον σχεδιασμό του συγκροτήματος λήφθηκε υπόψη η συνολική αξιοποίηση του οικοπέδου συνδυαστικά με τον προσανατολισμό των οικοδομημάτων και την αισθητική παρουσίασή τους.

Τα δύο κτίρια, συνολικής δόμησης περίπου 280 τ.μ., περιλαμβάνουν τέσσερα διαμερίσματα το καθένα και παραπλεύρως υφίσταται αυτόνομο κτίριο 40 τ.μ.. Τα διαμερίσματα του ισογείου διαθέτουν ιδιωτικό κήπο, γκαράζ και αποθήκη στο υπόγειο. Τα διαμερίσματα του πρώτου όροφου διαθέτουν χώρο σοφίτας, γκαράζ και αποθήκη στο χώρο του υπογείου. Κάθε διαμέρισμα εξοπλίζεται με θωρακισμένες πόρτες, ενεργειακά τζάκια, ενεργειακά κουφώματα και σταθερά σκίαστρα.

Το συγκρότημα κατασκευάζεται με φέροντα οργανισμό οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιίες πλήρωσης από διάτρητο οπτόπλινθο. Οι εξωτερικές τοιχοποιίες έχουν μελετηθεί σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ με θερμοπρόσωψη. Στους εσωτερικούς χώρους τοποθετείται θέρμανση με αντλία θερμότητας.